De verandering – HFR 48FPS

hobbit-profileNu vele bioscoopbezoekers de film hebben kunnen zien kan de balans worden opgemaakt en bekeken worden hoe de HFR in smaak is gevallen bij het publiek of hoe de tuinen van de Hobbits er bij liggen. Ondertussen heeft The Hobbit al 36.2 miljoen euro in de eerste week opgeleverd, maar dat terzijde. Ook zijn de eerste DVD rips al te vinden op het internet, welke wel goed de onderscheid maken tussen de kwaliteit die 48FPS levert en een gewone simpele film.

Sommige waren teleurgesteld in de traagheid van de film (lees opbouw) en de sfeer die de film met zich mee bracht. Velen hadden denk ik een sfeer verwacht zoals die in The Lord of the Rings aan de man werdt gebracht.

Goed, hoe dan ook, op naar de volgende film welke steeds dichter bij de Smaug komt die we al enkele keren kort hebben mogen aanschouwen in de TV-Spots.

Share Button

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in bioscoop, fans, kaartjes, video met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>