Nieuwe productievideo’s

The-Hobbit-48-FPSZe blijven maar komen, de nieuwe productievideo’s die een kijkje achter de schermen geven bij The Hobbit trilogie.

Peter Jackson zit zelf achter de montages van deze productievideo’s om niet alles snel prijs te geven. We zien wel enkele leuke dingen waarbij veel greenscreen activiteiten.

Er werdt in mei, juni en juli van dit jaar geschoten voor de tweede en derde film van the hobbit trilogie.  Ook gaat het over Christian Rivers die enkele delen van de film op zich heeft weten te mogen nemen.

Ook zien we een klein stukje van de conversatie tussen Gandalf and Radagast. Dit gaat over het feit dat het kwaad weer aan op opkomen is die natuurlijk in The Lord of the Rings wordt afgehandeld.

Ook worden de gevechten opgenomen van de dwergen tegen de spinnen die ze in het bos tegenkomen. Dit blijken lange dagen geweest te zijn “It’s just been over 15 hours”. Blijkbaar zijn deze dagen nogal zwaar en vermoeiend geweest.

Ook blijken ze last te hebben gehad van vliegtuigen die bij de plaatst waar wordt opgenomen starten en dus het geluid verstoren. De oplossing was om steeds tussen de vluchten door op te nemen wanneer het weer het toelaat.

Orlando Bloom blijkt als zijn stunten alleen te willen doen, en met succes zo blijkt. Ook zien we een interview met Evangeline Lilly die Tauriel speelt in the Hobbit. Tauriel blijkt nogal een agressief typetje te zijn die wel in haar rol ligt gezien haar rol bij Lost.

De interview met Thranduil is zeker interessant, een oude personage die onsterfelijk is.

Als je de video zelf wilt zien kan dat natuurlijk:

Share Button

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Campange, fans, Geluid, video met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.