RTL7 Zendt The lord of the Rings uit

Het kon ook niet uitblijven, RTL7 zendt voor de première (in Nederland) van de Film The Hobbit de Lord of the Rings triologie uit. The Fellowship of the Ring, deel 1 wordt op 12 december 2012 uitgezonden en start om 20:30 waarschijnlijk wordt deze epische film onderbroken door vele reclame blokken en misschien wel meer (ellende).

Alle 3 de films
RTL 7 begint dus 12 december met de triologie; 13 december 2012 The Two Towers en 14 december 2012 The Return of the King beide starten ze om 20:30 en eindigen rond midden nacht.

Nog niet gezien?
Voor een ieder die deze films nog niet heeft gezien en van plan is om The Hobbit te gaan kijken is het aan te raden om eerst de Hobbit te kijken en daarna de Triologie The Lord of the Rings. Raar niet? Ja, maar zoals je misschien al weet speelt de Hobbit zich á 60 jaar voor the Lord of the Rings af en is het dus chronologisch vanzelfsprekend om The Hobbit eerst te zien en daarna The lord of the Rings triologie.

Alles achter elkaar zien?
Als echt liefhebber zou je eigenlijk alles achter elkaar moeten zien! Ik kan je echt aanraden om de gehele box te kopen en te genieten; zonder reclame van een uren durende triologie.

Share Button

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Campange, video met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op RTL7 Zendt The lord of the Rings uit

  1. anoniem schreef:

    RTL7 *zendt Lord of the Rings uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>