Wanneer komt de hobbit uit?

pathe_logoDe hobbit bestaat uit 3 delen, het eerste deel is uitgekomen op 13 december 2012 in Nederland in de bioscoop te bekijken zijn. Deel 2 (The Hobbit: The Desolation of Smaug) 11 december 2013  en deel 3 op 18 juli 2014. Het derde deel (The Hobbit: There and Back Again) zal in de bioscoop verschijnen op 13 december 2014. Klik hier Voor de laatste beelden van the Hobbit 2, The desolation of Smaug. Nog vragen over The Hobbit? Stel ze op het forum!

 

Een simpel overzicht:

 • An Unexpected Journey: 13 december 2012
 • The Desolation of Smaug: 11 december 2013
 • The battle of the five armies: 10 december 2014

De lengte van de eerste film is 160 minuten plezier. Iets korter dus dan The lord of the Rings: The fellowship of the ring die 178 minuten duurde. Over de Hobbit, de tweede en de derde film is nog niet veel bekend. Wanneer er meer informatie over de nieuwe films bekend wordt, wordt dat zeker vermeld! Hou de website dus in de gaten!

The Hobbit is opgenomen in 48 FPS (Frames per second, het aantal beelden per seconde) maar zal in vele bioscopen in ‘gewone’ 24 FPS. Als je zeker wilt weten dat de film in de maximale aantal FPS wordt getoond moet je jezelf laten informeren bij de bioscoop.

Wilt u de hobbit alvast luisteren of geven als Sinterklaascadeau? Dan kunt u een luisterboek bestellen voor maar €22,95!

Share Button

4 Reacties op Wanneer komt de hobbit uit?

 1. A. H. Nowaczyk schreef:

  Het gestelde aan lengte van de film ( 160min) is dat in 24- of 48FPS ?

 2. hobbit-fan schreef:

  ik dacht dat de film eerst 5 december uitkwam, maar ja

 3. admin schreef:

  Verschillende bronnen zijn er ga maar even uit van 10 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>